Vaše mišljenje o LABUS-u!Napišite svoju „ulogu“ (učenik osnovne škole, učenik srednje škole, nastavnik osnovne škole, nastavnik srednje škole, poslodavac, roditelj učenika, „slučajni prolaznik“, …):1. Koliko Vam je jasno što Labus kao inicijativa predstavlja, tj. što njome Fakultet želi postići (1-pojma nemam što će to Fakultetu, …, 3- manje-više mi je jasno, … 5 – savršeno mi je jasno što Fakultet time želi postići)?

1 2 3 4 52. Opišite Vaš dojam o tome što Labus kao inicijativa predstavlja, tj. što njome Fakultet želi postići.3. Koliko Vam je jasno koju bi korist od Labusa mogle imati srednje škole, tj. nastavnici i učenici (1-pojma nemam, …, 3- manje-više mi je jasno, … 5 – savršeno mi je jasno)?

1 2 3 4 54. Opišite Vaš dojam o tome koju bi korist od Labusa mogle imati srednje škole, tj. nastavnici i učenici.5. Koliko Vam je jasna struktura i funkcionalnost web-stranice, tj. što sve na njoj možete napraviti i gdje se što nalazi (1-pojma nemam gdje što mogu, …, 3- ako malo potražim, sve nađem, … 5–savršeno je jasno gdje se što može)?

1 2 3 4 56. Komentirajte strukturu i funkcionalnost web-stranice.7. Koliko su Vam vizualno lijepe web-stranice (1- tako nešto ružno dugo nisam vidio, …, 3- stranica k'o stranica, niš' posebno, … 5- užitak za oko)?

1 2 3 4 58. Komentirajte izgled web-stranice.9. U slučaju da ste zainteresirani za ono što Labus nudi, da li je jasno koji je korake potrebno napraviti na početku? (1- pojma nemam, …, 3-jasno mi je otprilike,… , 5- da, sve je jasno u potpunosti)

1 2 3 4 510. Komentirajte koliko je jasan početni korak, ali koliko su Vam eventualno (ne)jasni i oni koraci nakon toga.

Osamnaest minus četiri je (napisati riječ):